Jeroen Zijlmans

directeur, consultant

dit ben ik...

Ik…

…maak snel verbinding

…vind makkelijk aansluiting bij alle lagen in de organisatie

…ben betrokken

…breng resoluut orde in chaotische situaties

…werk doelgericht en procesmatig

…denk creatief in oplossingen
 

Als ik niet werk zet ik me als vrijwilliger in voor de lokale voetbalvereniging en ben ik graag actief met vrienden en mijn gezin. Sportief bezig zijn, voetbal kijken en uit eten met vrienden vind ik heerlijk.

eigen ervaringen uit het werkveld

“Een klant heeft mij gevraagd de nieuwe organisatie te begeleiden bij een fusietraject waarin drie organisaties samen kwamen. Met de medewerkers bedrijfsvoering van de drie organisaties hebben we in beeld gebracht wat de werkzaamheden zijn en waar ze elkaar overlappen. Samen bepaalden we wat de beste practices uit de drie organisaties waren, om die door te voeren in de samengevoegde, nieuwe organisatie. Als één team presenteerden we het management een voorstel hoe te komen tot een goed functionerende afdeling. Op dit moment wordt gewerkt als één team, op een hoog kwaliteitsniveau.”

 

“Ik weet wel wat ik wil maar hoe krijg ik mijn mensen hier ook van overtuigd? “ Deze vraag stelde een directeur van een grote jeugdzorginstelling mij. Samen met betrokkenen in de organisatie hebben we onderzocht welke kant ze met elkaar op wilden. Dit leidde ertoe dat het management volgens een gezamenlijke visie en met herkenbare en gedragen doelen ging werken. De inrichting van managementafspraken en hieruit voortkomende resultaatafspraken was niet moeilijk meer. Leuk om te zien dat echt samen dingen doen, loont.”

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH