wat is de opdracht?

"Leid het project om te komen tot een meer effectieve en efficiënte werkwijze rondom  pedagogische en psychiatrische crisissituaties bij jeugdigen in Noord- en Midden Limburg, zodat cliënten op tijd de juiste zorg krijgen en kosten worden bespaard.”

wat is de grootste uitdaging?

"Bij het proces van crisishulp voor jeugdigen zijn veel verschillende partijen betrokken; aanbieders van GGZ-hulp, hulp voor jeugdigen met een beperking en jeugd- en opvoedhulp, gemeentelijke toegangen, verwijzers zoals Gecertificeerde instellingen en artsen en beleidsadviseurs van de gemeenten. Ieder heeft zijn visie op wat nodig is en zijn rol daar in. Dat heeft in het verleden tot een uitdagende dynamiek geleid."

waar ben ik het meest trots op?

"Aanvankelijk leek een oplossingsrichting nogal voor de hand te liggen: voldeed aan de door ieder onderschreven kaders en uitgangspunten en we zagen goede ervaringen elders in het land. Toen de richting concreter werd bleken er toch veel haken en ogen aan deze ‘oplossing’ te zitten. Door open te staan voor de feiten en ieders mening daarover, en door goede open gesprekken over de pijnpunten is het gelukt om een geslaagde bijstelling te maken van het plan, gedragen door alle betrokken partijen."

Please reload

Herinrichting crisis jeugd

Gemeente Venray

namens regio's Noord- en Midden-Limburg

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH