Paginatitel

Kleine kop

Din is een populair lettertype op zakelijke websites en techsites. Het is ook een goed lettertype om paginatitels meer impact te geven.

Gewone kop

Dolfijn

logo

dit ben ik...

Ik…

…ben zeer intelligent.

…ben creatief.

…pas me snel aan, aan nieuwe situaties en omgevingen.

…functioneer uitstekend in een groep.

…kan ook goed zelfstandig opereren.

…heb een groot empathisch vermogen.

…kan mezelf herkennen in een spiegel.

Als ik niet werk, ben ik dol op spelen.

eigen ervaringen uit het werkveld

“Op Curaçao hebben mijn familie en ik een trainingscentrum, CDTC, waar we met een kundig netwerk van experts mensen helpen met hun problemen. Ik werk vooral graag met kinderen met autisme. We krijgen hiervoor een speciale training en werken samen met een therapeut. De therapeut en ik worden allebei geselecteerd afhankelijk van het kind en de hulpvraag. Tijdens een trainingsperiode voel ik me al snel erg betrokken bij het kind. Het zijn erg intensieve dagen, waarbij ik al mijn intelligentie en creativiteit in kan zetten. Ik krijg er heel veel waardering en liefde voor terug. Het is bijzonder om van zo dichtbij het ontspannende effect op een kind mee te maken.”

 

“Wij voeren de dolfijn in ons logo. Dolfijnen staan bekend om hun onderlinge samenwerking en zorg voor elkaar, gelijkheid, verantwoordelijkheidsgevoel en kracht om zich aan te passen aan veranderde situaties. Daarom verbeeldt de dolfijn ons karakter.”

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH