wat was de opdracht?

"Ondersteuning en advies bieden bij het realiseren van het doel van stichting Rooi Werkt: De werkeloosheid in Sint-Oedenrode terugdringen. Via dit project worden lokale ondernemers en lokale (langdurig) werkzoekenden aan elkaar gekoppeld."

wat was de grootste uitdaging?

"Succesvolle bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt: Met name ouderen, mensen met ervaring in ‘kansloze beroepen’, en statushouders."

waar ben ik het meest trots op?

"Het meest trots ben ik op de goede resultaten die we samen tot nu toe hebben geboekt. Enkele tientallen (langdurig) werkzoekenden hebben mede door de professionele steun van Rooi Werkt weer een passende baan, werkervaringsplaats of een leer-werkplek gevonden. Zij staan weer midden in de samenleving. Ondernemers hebben via Rooi Werkt loyale en gemotiveerde arbeidskrachten gevonden en in dienst genomen. Zij geven op die manier concrete invulling aan sociaal ondernemerschap. De resultaten hebben bijgedragen aan een lager werkloosheidcijfer in Sint-Oedenrode en daarmee aan een financieel gezonde en actieve gemeenschap.
Ook ben ik trots op de belangstelling van andere gemeenten voor het model Rooi Werkt."

Please reload

Advisering

Rooi werkt

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH