wat was de opdracht?

"Ondersteun ‘Chanella Praktijk voor groei en ontwikkeling’ bij de presentatie van haar aanbod voor specialistische jeugdhulpverlening in regio Hart van Brabant via Wegwijzer Jeugd 2017 Hart van Brabant.
Een presentatie op basis waarvan de professionals van de lokale toegang/wijkteams een helder inzicht hebben in het aanbod  van de praktijk en cliënten naar de Chanella Praktijk voor groei en ontwikkeling doorverwijzen voor specialistische jeugdhulp. Ook dient de presentatie geschikt te zijn voor de jeugdige/het gezin.
De presentatie bestaat uit teksten."

wat was de grootste uitdaging?

"De Wegwijzer Jeugd 2017 Hart van Brabant is een belangrijk instrument voor jeugdhulpaanbieders om zich  te presenteren aan professionals met een verwijsfunctie. De grootste uitdaging is om in korte tijd een onderscheidende presentatie in heldere taal te schrijven."

waar ben ik het meest trots op?

"Ik ben er het meest trots op dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het inzichtelijk maken van de gespecialiseerde jeugdhulp die  ‘Chanella Praktijk voor groei en ontwikkeling’ aan de jeugdige/ het gezin biedt. Ook trots dat de opdrachtgever tevreden is over de samenwerking en het resultaat.
Het project is afgerond. Het  aanbod van Chanella Praktijk voor groei en ontwikkeling is onlangs op Wegwijzer Jeugd 2017 Hart van Brabant gepubliceerd."

Please reload

Presentatie portaalsite

Chanella

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH