wat is de opdracht?

"Begeleiden van het proces om tot een gedegen beschrijving en werkpraktijk te komen van het hoofdproces “Van contractering tot verantwoording”, inclusief de zeven deelprocessen (productportfolio, kostprijzen, contracteren, inrichten, registreren, declareren en verantwoorden). Doe dat op zo’n manier dat activiteiten logisch zijn geordend, "lean" zijn georganiseerd en praktisch uitvoerbaar zijn. En lever als eindverantwoordelijke deze procesbeschrijving op in bijvoorbeeld Visio."

wat is de grootste uitdaging?

"Nu, richting het einde van de inventarisatiefase is de grootste uitdaging het bepalen van focus in beperkte tijd. Er is een spanningsveld tussen enerzijds het met elkaar opbouwen van een logische en praktische werkwijze (vooruit kijken), en anderzijds de enorme druk op het herstellen van administratieve situaties en weeffoutjes die zijn ontstaan in de complexe context van contractafspraken met diverse regio’s en rondom diverse diensten (bezig zijn met het verleden).”

waar ben ik het meest trots op?

“We zijn er in geslaagd om de expertise die in de organisatie aanwezig is bij elkaar te brengen. Op zo’n manier, dat ieder weet wat hij/ zij moet doen om het proces van contractering tot verantwoording van jeugdhulp goed te laten verlopen.”

Please reload

Optimaliseren bedrijfsvoering

Kompaan en De Bocht

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH