wat is de opdracht?

"Uitvoeren van  beleidsprojecten binnen ruime kaders, gericht op het melden van zorgen rondom jeugd, arrangementen ter preventie en transformatiekansen. "

wat is de grootste uitdaging?

"Bij de evaluatie van de route van het melden van zorgen zijn veel lokale partners betrokken; van woningbouw tot zorgaanbieders, scholen en welzijnswerk. Het is een uitdaging om in vrij korte tijd veel informatie op te halen, dezelfde taal te spreken en om de informatie en verbinding waar behoefte aan is zó te organiseren dat het past bij al die verschillende partners.”

waar ben ik het meest trots op?

"Ik ben trots op de bijeenkomst die we op 29 september organiseerden voor een 100-tal professionals die bij jeugd betrokken zijn. We hebben de verbindingen opnieuw gelegd en kennis gedeeld, dat was erg nodig en heel waardevol zo bleek ook uit de reacties.
Daarnaast ben ik trots op het inzicht dat we hebben vergaard rondom transformatiekansen jeugdhulp. Ik heb in beeld gebracht wat er allemaal al gedaan is qua transformatie en waar nog kansen liggen. Ook heb ik op basis van de Roermondse situatie een model ontwikkeld van de jeugdhulp. Dat visualiseerde de lokale en regionale situatie op een duidelijke manier waardoor er meer inzicht en eenheid van taal ontstond. ”

Please reload

Strategisch beleidsadviseur Jeugd

Gemeente Roermond

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH