wat was de opdracht?

"Het uitvoeren van een quickscan naar de status van kwaliteitsmanagement en –denken bij beide Veilig Thuis organisaties en het opstarten van de vormgeving van kwaliteitsmanagement."

wat was de grootste uitdaging?

"De werkdruk bij de medewerkers was ontzettend hoog. Om een start te kunnen maken met kwaliteitsmanagement, gedragen door medewerkers,  hebben zij ruimte nodig  om in gesprek te gaan over wat kwaliteit inhoudt, hoe ze het kunnen laten zien etc. Die ruimte was er nauwelijks. Een kwaliteitshandboek zou medewerkers enorm helpen om te verhelderen wat van ze wordt verwacht. Maar om die efficiëntieslag te kunnen maken moest wel eerst geïnvesteerd worden: dilemma!"

waar ben ik het meest trots op?

"Ik ben er erg trots op dat we met vrij beperkte inspanning van medewerkers (maar wel met gouden inbreng van een paar topmedewerkers!) in heel korte tijd een digitaal handboek hebben opgeleverd dat op hoofdlijnen de stappen laat zien die de medewerker op verschillende momenten zet. Het boek biedt detaillering en formulieren waar dat medewerkers helpt om hun werk goed te kunnen doen en voor de rest zo min mogelijk tekst."

Please reload

Quickscan en opstart kwaliteit

Veilig Thuis

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH