Scale management consultants organiseert met Bureau Jeugdzorg Noord Brabant landelijke bijeenkomst Veilig Thuis

3 Apr 2016

De goede dingen, goed doen: wat betekent dat voor Veilig Thuis,  hoe laat je het zien? Centrale vragen tijdens de bijeenkomst met verschillende Veilig Thuisorganisaties uit het land. Door theorie af te wisselen met praktijkvoorbeelden,  interactieve werkvormen geslaagd antwoorden te geven, van elkaar te leren en te inspireren!

Digitaal handboek de WerkWijzer online gegaan voor Veilig Thuis! Hiermee zien medewerkers hoe werkprocessen lopen en wat er van ze verwacht wordt. Met beperkte inzet van  betrokken medewerkers dit instrument kunnen vormgeven; gebruikmakend van wat er al is, steeds afstemmend op de gebruiker: “helpt dit de medewerker om zijn werk uit te kunnen voeren?”.

Fijn afsluiten zo!

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH