Jaarrapportage Jeugd Midden-Limburg

18 Apr 2017

Na een aantal weken verzamelen, verwerken, analyseren en opmaken van data was het afgelopen donderdag toch echt zover: De Jaarrapportage Jeugd 2016 voor de regio Midden-Limburg kon ambtelijk worden besproken!

 

In de indrukwekkende setting van de B&W kamer van gemeente Leudal werd de concept rapportage voorgelegd aan de business controllers, financieel consulenten en beleidsmedewerkers uit de verschillende gemeenten van Midden-Limburg. De opkomst was hoog en divers, geen enkele stoel was leeg. Er werd gediscussieerd over de cijfers en inhoudelijke ontwikkelingen van 2016.

 

Het was voor mij en mijn collega’s, Gerard en Rob, de eerste keer dat wij deze rapportage mochten maken (dus wel even spannend soms!). Het doel was om de (hoge) standaard van onze voorgangers te evenaren en dat is gelukt, denken we. 

 

Volgende week verwerken we de input van afgelopen donderdag. Dan kan de rapportage definitief worden gemaakt om bestuurders en gemeenteraden te voorzien van veelzijdige en betrouwbare informatie over de Jeugdzorg in Midden-Limburg en hun gemeente.

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH