In dialoog!

Al maanden werken we met een club van beleidsmedewerkers, contractmanagers, inkoopadviseurs, businesscontrollers, projectleiders, informatieanalisten en juristen aan de inkoop van Jeugd en WMO 2018 voor de regio Midden Limburg. De basisovereenkomsten zijn al door veel aanbieders ingediend en dan volgt de volgende stap: In dialoog om te komen tot goede adviezen voor de uitvoeringsovereenkomsten.

 

Voor de vier segmenten (WMO, gedwongen kader, crisishulp jeugd en gespecialiseerde jeugdhulp) hebben we elk vijf bijeenkomsten gepland. 20 inderdaad! In de komende 15 weken…

Je kunt je voorstellen dat we deze bijeenkomsten al weken aan het voorbereiden zijn: Welke inhoudelijke onderwerpen plannen we? Wanneer en hoeveel richting willen we al bepalen? Het is een dialoog, dat willen we ook echt, maar al die onderwerpen zonder richting te geven in vijf gesprekken helder hebben... We moeten focussen! Wij, en vast ook de aanbieders, willen het namelijk ook over de tarieven hebben. Daar moet zeker ruimte voor zijn.

 

Maar wat dan met de transformatie, de innovatie, die doorontwikkeling die we met z’n allen willen?

Nou, die gaan we niet bereiken in vijf gesprekken (dat zou wat zijn!). Daar mogen de gesprekken na de zomer nog over doorgaan. Dus besluiten we nu wel alvast richtingen te schetsen die wij zouden willen. Die gaan we in alle openheid bespreken met aanbieders: Klinkt het logisch, kan het ook anders, zitten we er volstrekt naast?

 

De eerste ronde van Overlegtafels zit er inmiddels op. De planning en werkwijze zijn met elkaar verduidelijkt, de oproep is helder: Zet je expertise in om hier samen iets moois van te maken!

We kijken enorm uit naar de volgende rondes: Met elkaar in gesprek over de inhoud! Hoe verloopt die route vanuit de toegang idealiter, tot welke producten komen we, welke tarieven horen daar bij, wat doen we met de huidige DBC’s en vervoer, etc. etc.

Gelukkig is het nog lang geen zomervakantie ;-)

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH