Terugblikken? Nee dat doen er al zoveel.

22 Dec 2017

Terugblikken op een  topjaar met fantastische klanten en dito opdrachten? Niet dus! We zijn nu bezig? Waarmee dan onder andere ? " In dialoog met gemeenten en aanbieders in Midden Limburg leggen we een stevig fundament onder de samenwerkingsafspraken voor de komende jaren. Samen aan de slag zodat we echt tot iets komen."   En verder? " Ontwikkelen prognosemodel WMO voor de gemeente Leiden"  En? " Met Stichting Rooij Werkt helpen we mensen aan  passend werk."  Wat zijn de speerpunten voor 2018? 

 Van betekenis in het sociaal domein, verhuizen naar een nieuwe locatie, inrichten samenwerkingsverband ZZPérs, ontwikkelen van een krachtige website voor onze relatie en natuurlijk gaan we ons kennisnetwerk nog verder uitbreiden..

 

Fijne dagen voor iedereen.

 

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH