Waarom zelf het wiel zelf uitvinden als het veel effectiever en efficiënter samen kan?

8 Jan 2018

 

Sinds oktober hebben we de ontwikkeling van producten stevig op de agenda staan binnen Scale. We beseffen dat we met onze aanwezige expertises binnen het sociaal domein nog veel meer kunnen gaan betekenen.

 

Wat willen we? Samen met burgers, klanten en collega’s in het veld innovaties in het sociaal domein initiëren, ondersteunen en waar nodig implementeren. Dit willen we graag samen met onze relaties en zeker ook de burger ontwikkelen.

 

Allemaal passend binnen de visie van Scale “ we leveren een bijdrage aan de participatie, het welbevinden en de veerkracht van burgers binnen het sociaal domein.”

 

Onze relaties geven signalen dat voor het bieden van goede ondersteuning het houden van kwalitatief goede cliënt ervaringsonderzoeken van essentieel belang zijn. Scale heeft ruime expertise op dit gebied. In 2018 zullen we samen met onze relaties hoogwaardige cliënt ervaringsonderzoeken ontwikkelen en organiseren die aansluiten bij de diverse doelgroepen. Janneke van Happen is op dit moment expert binnen Scale. Op heel korte termijn verwachten we een 2e expert in ons team te mogen verwelkomen.

 

Wilt u meer informatie, heeft u interesse deze  ontwikkelingen mede vorm te geven, of kunnen we u helpen bij een ander innovatief idee? Bel (06-13 95 72 39) of mail (jeroenvliex@scalemc.nl) mij dan.

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH