Nieuw jaar, nieuwe opdracht!

22 Jan 2018

Nieuw jaar, nieuw opdracht. Aan de slag met de herinrichting van Crisishulp voor Jeugd. Met de huidige werkwijze wordt het doel al behaald: ieder kind op tijd de juiste zorg.

Nu gaan we in nauwe samenwerking met betrokken aanbieders en toegangen op zoek naar verbeteringen. Hoe kan de toegang nog sneller en beter verlopen?

 

En hoe is vanaf de start van de crisishulp de focus op stabiliseren en mogelijkheden voor normaliseren van de situatie? Enzovoorts.

 

Het eerste gesprek met een aanbieder van crisishulp is gevoerd, de komende weken volgen er nog verschillende. Ik ben benieuwd naar de verhalen achter de procesbeschrijvingen en protocollen, naar de kansen die we wellicht nog onbenut laten en de kronkels of onduidelijkheden die we nog kunnen aanpakken. Om een completer beeld te krijgen wil ik ook graag met cliënten in gesprek. Hoe hebben zij de crisishulp ervaren, wat moeten we vooral behouden en wat moet echt beter?

 

Dat het beter kan is voor de meeste betrokkenen helder. Hoe we dat gaan doen gaan we met elkaar ontwikkelen.

 

Met open vizier en vragen ga ik de komende periode in en ik ben er van overtuigd dat we tegen de zomer een mooie uitkomst hebben om de crisishulp nog beter uit te voeren.

 

Ik hou je op de hoogte!

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH