Scale breidt uit!

7 Feb 2018

Per 1 april wordt ons team versterkt door Esther Peeters en daar zijn we enorm trots op. Door drie vragen stelt zij zich graag aan u voor:
 

 
Wie is Esther Peeters?

Mijn naam is Esther Peeters en per 1 april 2018 ga ik aan de slag bij Scale Management Consultants als adviseur sociaal domein. Als bestuurskundige (MSc) ben ik gespecialiseerd in alles wat jongeren drijft, het waarderend perspectief en het maximaliseren van betrokkenheid. Mijn rijke verzameling aan praktijkvoorbeelden maakt dat het in mijn advieswerk niet enkel bij theoretische concepten blijft, maar dat de complexiteit en de dynamiek van actualiteiten binnen het sociaal domein echt tot leven komen en het adviesvraagstuk hierdoor verder geholpen wordt.

 

Waar kom je vandaan?

(Positief) Jeugdbeleid is de rode draad in mijn loopbaan. Na eerst met veel plezier als docent in het mbo gewerkt te hebben, maakte ik een aantal jaar geleden de overstap naar de Nationale Jeugdraad (NJR). Door mijn ervaring als onder meer oud-voorzitter van NJR, als senior projectleider jeugdbeleid en als commissielid bij verschillende onderzoeksinstituten, heb ik mijn expertise op het gebied van (positief) jeugdbeleid opgebouwd en ingezet in zowel uitvoerende als bestuurlijke contacten. Zo spreek en werk ik met jongeren, onderzoekers, wethouders en landelijke bewindspersonen. Hierin weet ik verbindingen te leggen en aan te sluiten bij de leefwereld van mijn gesprekspartners.

 

Wat zijn je ambities voor Scale?

Na de afronding van mijn master bestuurskunde is het voor mij tijd om de praktijk nog meer aan de jeugdbeleidskant te koppelen als adviseur bij Scale Management Consultants. Graag ga ik met methoden als waarderend veranderen (Appreciative Inquiry) en Design Thinking aan de slag met (multistakeholder)verandervraagstukken binnen het sociale domein. Hierin onderzoek ik samen met de opdrachtgever wat de kern van het vraagstuk is, om hierna samen de geschikte aanpak te kiezen. Mijn aanvliegroute is altijd waarderend. Het onderzoeken van wat nu al goed gaat en hoe dit verder uitvergroot kan worden, geeft energie en kan een motor voor verandering zijn. Het zoeken van verbindingen en niet over maar mét de doelgroep praten, is hierin voor mij een belangrijk uitgangspunt.

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Graag kom ik een kop koffie drinken om nader kennis te maken en dit samen te onderzoeken!

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH