Kansen en uitdagingen binnen het sociaal domein #1

23 Apr 2018

 

Sinds de start van mijn nieuwe baan bij Scale Management Consultants ben ik in gesprek met mensen uit mijn netwerk, om van hen te horen welke kansen en bedreigingen zij in het sociaal domein zien. Voor een aantal gesprekken ben ik naar Den Haag afgereisd en op deze dag neem ik jullie graag met me mee.

 


Belangrijkste inzichten
Uit de vier gesprekken die ik op deze dag gevoerd heb, blijkt dat er kansen en uitdagingen liggen in de participatie van betrokkenen bij het beleid. De inzichten op een rij:​​

  1. Betrek de doelgroep

  2. Participatie is nooit klaar

  3. Tijd en geld

  4. Persoonlijke verhalen

  5. Verwachtingen

  6. Flexibiliteit

     

Bekijk vooral de vlog om meer te horen over deze inzichten.

Deze gesprekken heb ik als inspirerend en waardevol ervaren. Graag hoor ik ook van jou welke kansen en uitdagingen jij in het sociaal domein ziet. Deel ze hieronder of mail ze me via estherpeeters@scalemc.nl en ik ga er graag over met je in gesprek.

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH