Cliënten gaan meedenken in West-Brabant West

19 Oct 2018

Scale Management Consultants gaat weer aan de slag met cliënten en faciliteert cliëntparticipatie voor de gemeenten in West-Brabant West*. Deze willen de jeugdhulp graag up-to-date houden en waar nodig verbeteren. Dit doen ze in samenwerking met alle betrokken partijen. De ervaringen en meningen van oud-cliënten en (hun) ouders mogen hierin natuurlijk niet ontbreken!

De 9 gemeenten horen graag de verhalen achter de cijfers en zijn benieuwd hoe de hulp die zij organiseren verder verbeterd kan worden. Ook is het belangrijk om te weten welke zaken nu al goed gaan en zeker niet moeten veranderen. Zo zorgen de gemeenten in West-Brabant West en haar inwoners samen voor betere hulp.

Ben jij of ken jij iemand tussen de 16-25 jaar en heb je in de periode van 2015-2018 jeugdhulp ontvangen in West-Brabant West óf heb je een kind dat in de periode van 2015-2018 jeugdhulp ontvangen heeft in deze regio? Dan nodigen we je namens West-Brabant West graag uit om je ervaring en mening te delen!

 

Aanmelden kan door te mailen naar participatie@scalemc.nl, of via onze website.  

 

 

​*De regio West-Brabant West bestaat uit de gemeenten: Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.

 

 

 

 

 

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH