Waarom wordt een methodiek toch steeds heilig verklaard in de jeugdhulp?

25 Oct 2018

In alle discussies op LinkedIn, Facebook en dergelijke wordt te vaak het belang van de methodiek benadrukt. “Resultaat gericht contracteren mag niet”, “Inspanningsgericht contracteren is ouderwets”, “We zorgen voor optimale processen met de Lean methode” en “We gaan samen Scrummen” .

 

Allemaal heel hip natuurlijk. Maar gaat het hier om? Nee! Als we echt samen met jongeren, ouders, financiers en aanbieders in het veld kijken wat nodig is komt hier een passende oplossing uit. Als je het SAMEN doet en elkaars belangen erkent en rekening houdt met beperkte middelen, werkdruk, eisen AVG, behoefte aan persoonlijke aandacht, etc., etc., dan kom je tot een goede werkwijze waar alle belanghebbenden mee geholpen zijn.   

 

Binnen Scale Management Consultants willen we bovenstaande echt handen en voeten geven. We zijn dan ook heel blij dat we in meerdere gemeenten, waaronder Rotterdam, regio West-Brabant West en Midden-Limburg de klanten naast de gemeenten en de aanbieders een stem mogen geven. We doen dit op een manier die bij de zowel jongeren, financiers als aanbieders past. En uiteraard zetten we hier tools voor in als LEGO® SERIOUS PLAY®, world café’s, speeddates, overloopdebatten, Design Thinking en Panels. En dat doen we alleen als het passend is.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH