Scale verwelkomt nieuwe collega!

15 Nov 2018

In januari start Karin Hendriks als adviseur bij Scale Management Consultant. Aan de hand van 3 vragen laten wij u kennis maken met haar.

 

Wat is je werkachtergrond?

Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik gestart bij Reclassering Nederland , waar ik zowel uitvoerende als coördinerende taken heb vervuld.

Vervolgens heb ik een opleiding Management Economie en Recht afgerond, waarbij ik de overstap maakte van hulpverlening aan volwassenen naar Jeugdbescherming Brabant (JBB), vanuit affiniteit met het gedwongen kader, maar ook de wens om in een eerder stadium iets te kunnen betekenen.

Bij JBB heb ik diverse rollen en taken gehad waaronder: jeugdzorgwerker (gezinsvoogd/voogd), operationeel teammanager en kwaliteitsfunctionaris in de periode van de transitie en implementatie-adviseur voor een ICT-applicatie voor kennisdeling in de jeugdketen voor de Raad voor de Kinderbescherming.

 

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben er trots op dat ik met mijn werk een waardevolle bijdrage lever aan de veiligheid van kinderen en hun gezinnen, zowel binnen het gedwongen kader, als in samenwerking met wijkteams. Ook ben ik trots op het coachingstraject dat ik recent in het voorliggend veld heb begeleid, waarbij we door middel van samenwerking en kennisdeling proberen opschaling van complexe jeugdzaken naar het gedwongen kader te beperken.

 

Waarom Scale en wat is je ambitie voor Scale ?

De diversiteit van de verschillende projecten en uiteraard het werkveld (Sociaal Domein, specifiek jeugd) spreken me aan. Ik verwacht hier mijn kennis van de inhoud, onder andere van het gedwongen kader, complexe casussen en processen, en mijn projectervaring in te kunnen zetten voor toekomstige projecten.

Mijn doel is om door middel van verbinding en samenwerking, de kwaliteit van hulp in het Sociaal Domein te verbeteren.

 

 

 

 

 

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH