Een terugblik op 2018

21 Jan 2019

Voor Scale heeft 2018 een aantal mooie zaken gebracht: nieuwe collega’s Amber, Esther, Aricia, Karin en Monique. Samenwerkingen met onder andere de gemeenten regio West Brabant West, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Echt-Susteren, Midden Limburg, Meijerijstad, Leiden en we hebben opdrachtgevers begeleid bij ontwikkelingen in onder andere complexe scheidingen, clientparticipatie, contractmanagement, kwaliteitsmonitoring, arbeidsparticipatie en organisatie ontwikkeling.

 

Na zo’n mooi jaar is even genieten en terugkijken soms op zijn plaats. Wat ging er goed en hoe houden we dat vast? Wat ging er minder goed en hoe kunnen we dit in het nieuwe jaar anders aanpakken? Waar liggen onze kansen?

 

Alle goede voornemens worden weer uit de kast gehaald! En nee, het zijn niet alleen voornemens, het zijn doelen en dromen om naartoe te leven, iets om samen naartoe te werken, iets om zin in te hebben en om elke dag weer voor te gaan.

 

Zijn jullie er klaar voor? Hier komen ze dan, de goede voornemens van Scale voor 2019!

 

We willen blijven groeien en het mooie professionele team uitbreiden met vaste collega’s én met zelfstandige collega’s die ons team als ‘vliegende keep’ bijstaan en aanvullen. We willen ons steentje bij blijven dragen binnen het sociaal domein door projecten aan te nemen waar cliënten en burgers echt  baat bij hebben en waar het welzijn van jongeren en het krijgen van eerlijke kansen voorop staat.

 

Jij kunt ons hierbij helpen, versterk ons team, help zelf mee om de wereld een stukje socialer, aangenamer en kansrijker te maken. Interesse? Neem hiervoor eens contact op met Aricia Ike ariciaike@scalemc.nl 

 

Niet alleen voornemen dus, maar hardop dromen en doelen stellen en doen!

 

 

 

 

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH