We stellen u graag voor aan: Marijke!

 

‘’Het sociaal domein is complex met verschillende organisaties (aanbieders, gemeenten) en verschillende financierings-stromen. Het is belangrijk om daarbij steeds de mens in een kwetsbare positie voor ogen te houden en vandaar uit plannen te maken

 

Binnen het sociaal domein houd ik mij graag bezig met complexe adviezen of bestuurlijke vraagstukken. Met mijn jarenlange ervaring als wethouder verantwoordelijk voor de decentralisaties in het sociaal domein weet ik heel goed hoe bestuurlijke besluitvormings-processen gaan.

 

Ik ben ook beschikbaar om op interim- of projectbasis aan de slag te gaan in een functie waar ik eindverantwoordelijk ben en mijn verbindende en regisserende vaardigheden maximaal tot hun recht komen.

 

Ik ben betrokken, betrouwbaar en loyaal. Het meest gemotiveerd ben ik als ik kan bijdragen aan een eerlijke en rechtvaardige samenleving. Dit vormt mijn belangrijkste uitgangspunt in mijn werk en is mijn levensmotto.’’

 

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH