We stellen u graag voor aan: Sophie!

22 May 2019

 

Ik ben een kritische aanpakker die niet schuwt om de moeilijkste weg te kiezen, of om terug te gaan naar de basis. De uitdagingen in het sociale domein gaan over het echte leven en de toekomst. Ik ben bijzonder gemotiveerd om hier als adviseur mee het verschil te maken.

 

In mijn werk staan talenten en natuurlijke vaardigheden centraal: iedereen is ergens goed in en dat zou de basis moeten zijn voor studiekeuze, werk en het inrichten van je leven. Ik heb de afgelopen jaren onder andere gewerkt met jongeren in de gesloten jeugdzorg en jeugdgevangenissen. Jongeren die gedesillusioneerd zijn, die zich in de steek gelaten voelen of gewoon heel erg boos zijn. Op alles.Op het leven. Maar ook: zo graag verder willen. Zich ontwikkelen, terug naar school of ‘net als pap’ gewoon lekker gaan werken. Ook deze jongeren hebben talenten en sterke punten en die zijn volgens mij het startpunt voor hun toekomst. 

 

Kwetsbare mensen bestaan niet: hun situatie maakt hen kwetsbaar en die situatie kunnen we veranderen. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgebouwd rondom de thema’s armoede, jeugd(zorg), werk & inkomen en diversiteit. ''

 

 

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH