Sophie Borgers

Sophie Borgers

junior consultant

dit ben ik...

Ik…

…geloof in de eigen kracht van mensen
...bied graag ondersteuning aan mensen die dat nodig hebben
...vind inclusiviteit en diversiteit heel belangrijk
...word heel blij van het samenwerken met inspirerende mensen
...ben goed in het onderscheiden van hoofd-en bijzaken
...investeer veel tijd in onderlinge relaties met collega’s, klanten en mensen om me heen
...ben nieuwsgierig en wil altijd het verhaal achter het verhaal weten

Als ik niet werk.. dan ben ik graag lekker buiten in de natuur, speel of maak ik theater en geniet ik van mijn fijne en creatieve vrienden.

eigen ervaringen uit het werkveld

“In mijn werk staan talenten en natuurlijke vaardigheden centraal: iedereen is ergens goed in en dat zou de basis moeten zijn voor studiekeuze, werk en het inrichten van je leven. Ik heb de afgelopen jaren onder andere gewerkt met jongeren in de gesloten jeugdzorg en jeugdgevangenissen. Jongeren die gedesillusioneerd zijn, die zich in de steek gelaten voelen of gewoon heel erg boos zijn. Op alles. Op het leven. Maar ook: zo graag verder willen. Zich ontwikkelen, terug naar school of ‘net als pap’ gewoon lekker gaan werken. Ook deze jongeren hebben talenten en sterke punten en die zijn volgens mij het startpunt voor hun toekomst.


Kwetsbare mensen bestaan niet: hun situatie maakt hen kwetsbaar en die situatie kunnen we veranderen. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgebouwd rondom de thema’s armoede, jeugd(zorg), werk & inkomen en diversiteit. Ik ben een kritische aanpakker die niet schuwt om de moeilijkste weg te kiezen, of om terug te gaan naar de basis. De uitdagingen in het sociale domein gaan over het echte leven en de toekomst. Ik ben bijzonder gemotiveerd om hier als adviseur mee het verschil te maken.

Please reload

IN.jpg
Facebook met logos.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@scalemc.nl

 

Ericssonstraat 2

5121ML Rijen

T +31 6 15 877 677

BTW NL818433012B01

 

KvK Limburg

12 06 80 19 

Lees onze

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

2018 by NH